bandBANDEN SERVICE

De juiste banden onder uw auto zorgen ervoor dat u veilig kunt autorijden. Ze vormen niet voor niets het enige contact met de weg! Bij Autobedrijf Mobile Carfix krijgt u het beste advies over de juiste band voor uw auto tegen de scherpste prijs.

Assortiment banden

Autobedrijf Mobile Carfix kunt u een zeer breed assortiment aan autobanden bieden van kwaliteitsmerken en huismerken. We verkopen zomerbanden en winterbanden voor personenwagens, 4×4, SUV, bestelwagens, caravans en aanhangwagens. Alle bekende A-merken en de betere B-merken zijn binnen een dag leverbaar.

 

Winterbanden, zomerbanden en opslag

Het is veilig en dus verstandig om vanaf november tot en maart met winterbanden te rijden. Winterbanden hebben bij temperaturen onder de 7°C een betere grip, betere wegligging en kortere remweg dan zomerbanden. Ook hebt u met winterbanden minder kans op aquaplaning. In veel Europese landen zijn winterbanden verplicht tijdens de wintermaanden. Zelf geen plek voor de opslag van uw tweede paar banden? Bij Autobedrijf Mobile Carfix kunnen wij de opslag van uw extra set banden/wielen verzorgen tegen een scherp tarief. Bel of mail voor meer informatie.

 

Autobedrijf Mobile Carfix voor uw autobanden!

Autobedrijf Mobile Carfix is niet alleen voordelig en snel: uw garage heeft vakmanschap en veiligheid hoog in het vaandel staan. Onze vakmensen hebben verstand van autobanden en adviseren merkonafhankelijk. Dankzij vakkundig personeel en moderne apparatuur zorgt Autobedrijf Mobile Carfix ervoor dat u veilig de weg op gaat.